Jätelaskutusta hoitaa jätehuollon asiakaspalvelu ja lasku lähetetään asiakkaan ilmoittamaan laskutusosoitteeseen. Laskun voi saada myös omaan sähköpostiin tai asiakas voi myös tehdä jätelaskuistaan e-laskutussopimuksen oman verkkopankkinsa kautta.

E-lasku

Voit tilata turvallisen ja ekologisen sähköisen laskun oman verkkopankkisi kautta. Aktivoidaksesi E-laskun, tarvitset viimeisimmän jätelaskusi jonka jälkeen toimit verkkopankkisi ohjeiden mukaisesti.

Sähköpostilasku

Sähköpostilasku on meillä myös vaihtoehto! Voit tilata sähköpostilaskun asiakaspalvelumme kautta ilmoittamalla mihin sähköpostiosoitteeseen haluat laskut jatkossa.

Muistathan

Maksuvelvollisella on oikeus tehdä muistutus jätemaksusta 14 päivän kuluessa jätelaskun saamisesta asiakaspalveluun, josta se ohjataan tarvittaessa jätehuoltoviranomaisen käsittelyyn. Maksu on maksettava muutoksenhausta huolimatta.

Erääntyneiden laskujen maksukehotuksen lähettämisen sekä maksamattomien laskujen jatkoperinnän hoitaa Intrum Justitia. Jätemaksutaksan mukaiset maksut ovat suoraan ulosottokelpoisia ilman oikeuden päätöstä tai määräystä.
Asiakkaan osoitetiedot eivät päivity jätehuollon asiakasrekisteriin postille tehdyn osoitteenmuutoksen välityksellä vaan asiakkaan tulee itse ilmoittaa Keski-Savon Jätehuollon asiakaspalveluun muutoksesta.

Intrum Justitia Oy
Asiakaspalvelu (ark. 7:30 – 17:00)
09 229 11 845