Keski-Savon Jätehuollolla ei ole sertifioitua tietoturvajätteen hävityspalvelua, jossa voidaan taata tietoturvan säilyminen.

Yritysten ja isompien tietoturvajäte-erien tuhoamisessa kannattaakin ottaa yhteyttä suoraan yrityksiin, jotka tarjoavat kyseistä palvelua. Tuhoamispalveluja tuottaa mm. Encore Ympäristöpalvelut Oy, Lassila & Tikanoja Oy, Kuusakoski Recycling, Arokivi Oy jne.

Vinkki:

Pienet määrät arkaluontoisia paperidokumentteja voi hävittää esimerkiksi paperisilppurilla tai leikkaamalla ne saksilla pieniksi palasiksi.

Kotitalouksien on myös mahdollista toimittaa pieniä määriä (eli kerrallaan noin muovikassillinen) poltettavaa paperia Ekotorille tai Riikinnevan jätekekukseen poltettavan paperin säiliöhin. Tähän voi toimittaa esimerkiksi valokuvia, postikortteja tai muita dokumentteja, joita ei halua laittaa vaikkapa yleisiin taloyhtiön paperinkeräyssäiliöihin. Kyseinen jäte toimitetaan säiliöissä Ekovoimalaitokselle, jossa se poltetaan normaalin sekajätteen käsittelyn yhteydessä. Palvelu ei ole sertifioitu tietoturvan suhteen, joten älä käytä palvelua asiakirjoille, joissa on salassa pidettäviä henkilötietoja tai muuten arkaluontoista tietoa.