Puutarhajäte

Oksat, risut ja puutarhajätteen voi toimittaa kunnissa seuraaviin pisteisiin:

Risu- ja kompostointialueille ei saa viedä muita jätelajeja kuten muovia, huonekaluja, vaarallisia jätteitä tai SE-romua, jotta alueita voidaan jatkossakin käyttää risujätteen varastointi- ja haketusalueena.

Heinävesi:

Haketuskelpoinen puujäte (oksat, risut ja kannot) voi viedä veloituksetta Karpalotien päässä olevalle haketusalueelle (puomin takana). Avaimen puomiin saa Heinäveden kunnan teknisestä toimistosta, p. 040 7101 942, Anita Nissinen.
Linkki karttaan tästä

Kompostijäte (lehdet, kitkentäjäte ja maatuva aines) Puolukkatien varrella olevalle kompostointialueelle, aina avoinna.
Linkki karttaan tästä

Joroinen:

Oksat, kannot, risut ja haravointijäte, Iitosentien haketusalue (ajetaan Honkatien kautta n. 100 m. Aina auki.
Linkki karttaan tästä

Juva:

Haketuskelpoinen puujäte (oksat, risut ja kannot) voi viedä kunnan varikolle, Varastotie 2. Avoinna to 14-18 ja kesäaikaan 1.5 - 30.9 myös ti klo 12-16. Tiedustelut p. 040 505 6213/Tuomo tai 0400 135 090/Teijo. Linkki karttaan tästä

Kompostoituvan lehti- ja haravointijätteen voi toimittaa Juvan jätevedenpuhdistamolle os. Saariseläntie 95. Aina auki.

Leppävirta:

Kaikki puutarhajäte (haketettava ja kompostoitava puutarhajäte) voi toimittaa Savonniementie 129 kompostointialueelle. Alueella on opasteet  haketettavalle jätteelle ja kompostoitavalle jätteelle. Alue on aina auki. (Lisätietoja: Leppävirran kunnan tekninen toimi).
Katso kompostointialueen sijainti kartalla tästä linkistä

Varkaus:

Haketuskelpoinen puujäte (oksat, risut ja kannot) voi viedä veloituksetta Hasinmäen risualueelle, Teollisuustie 18 . Alue on aina auki.
Katso sijainti tästä linkistä
 

Kompostoituvaa puutarhajätettä otetaan vastaan veloituksetta Riikinnevan jätekeskuksessa  sekä Akonniemenkadun vastaanottopisteessä oleville lavoille osoitteessa Akonniemenkatu 34. Akonniemen vastaanottopiste on aina auki. Katso pisteen sijainti tästä linkistä>>